Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bătrână prădată de propriul nepot

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 30 de ani, din Cîndeşti.

La data de 2 mai 2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie, de 82 de ani, din Cândeşti a fost victima unei infracţiuni de furt.

Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 26 aprilie 2019, un bărbat de 30 de ani, din Cândeşti, ar fi sustras din locuinţa bunicii sale 1200 de lei. Ulterior, la data de 2 mai 2019, acesta ar fi pătruns, fără drept, în aceeaşi locuinţă de unde ar fi sustras un fierăstrău electric.

În urma probării activităţii infracţionale, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în  Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *