Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Reținut de polițiști pentru că și-a lovit soția

Un bărbat de 50 de ani, din Bodeşti, a fost reţinut de poliţişti, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

La data de 2 mai 2019, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bodeşti s-au sesizat cu privire la faptul că la data de 30 aprilie 2019., pe fondul unor neînţelegeri, un bărbat de 50 de ani, din Bodeşti, ar fi lovit-o pe soţia sa, de 45 de ani, cu pumnii în zona feţei. De asemenea, acesta i-ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *