Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Campania liberală la Neamț este despre ură. Dacă nu ești PNL-ist, ești un PSD-ist „penal”

Mulți dintre noi am asistat la nenumărate campanii electorale, dar de departe cele mai toxice sunt campaniile pentru alegerile locale. Intoxicarea este cu atât mai puternică cu cât cei mai tineri, obișnuiți cu mediul online, sunt bombardați zilnic cu tot felul de manipulări.

Nu suntem deloc străini de valurile de m**e adresate și nouă și nici nu suntem ipocriți să nu spunem că am susținut și susținem ceea ce a făcut bun PSD în Neamț. Pe cele rele are cine să le judece, într-un stat de drept.

Poziționarea noastră nu este una politică, ci este una bazată pe ce au promis unii și au făcut și pe ce au promis unii și n-au făcut.

Dacă tragem o linie, putem număra pe degete ce a făcut bun administrația de dreapta în Neamț pe timpul PDL-ului, însă proiectele promise și duse la bun sfârșit de administrația de stânga în Neamț sunt cu nemiluita.

Într-un stat pretins de drept, cum e România, în care ar trebui să existe prezumția de nevinovăție, liberalii și susținătorii lor au decis la Neamț, după modelul prezidențial, să ofere celor care nu sunt cu ei eticheta de PSD-ist „penal”. Cine nu alege PNL, este un pesedist care fură, ține județul în subdezvoltare și merită să i se deschidă un dosar penal pentru că nu a tras apa la WC sau a uitat să stingă lumina în birou. Și în acest sens, precizăm că nemțenii care susțin alte partide sau independenți sunt profund scârbiți și jigniți de această abordare.

În lipsă de proiecte, PNL vine cu aceleași promisiuni o dată la 4 ani pe care nici liberalii nu le cred (iar dacă le cred, cu siguranță există un termen medical pentru asta) și mizează, ca și în campania prezidențială, câștigată cu succes de altfel, pe un linșaj al celor care au mai construit ceva prin Neamț. Căci atunci când nu ai făcut nimic, dar vrei să te impui, nu îți rămâne decât să demolezi ce au construit alții când ieși din scorbură o dată la 4 ani.

Au blocat lucrările pe DN 15, au început cu controalele și amenințări cu dosare penale din nimicuri, au reinstaurat practicile PDL-iste de monopol, cum era când nu puteai mișca un ac în județ de răul lor, și intoxică nemțenii pe oriunde merg cu discursuri delirante și mincinoase despre baroni, ciume, fraude, în timp ce pășesc pe drumuri construite de alții și vizitează obiective făcute din banii nemțenilor, pentru nemțeni, de către cei din cealaltă tabără politică.

Noi vă propunem doar un exercițiu logic și de bun simț. Documentați-vă, mergeți prin județ, citiți și iar citiți din mai multe surse și împărțiți o foaie în două. În partea stângă scrieți ce a făcut PSD bun în Neamț, iar în partea dreaptă scrieți ce a făcut PNL bun în Neamț. Comparați, cântăriți și dacă nu sunteți mulțumiți nici de unii, nici de alții, alegeți altceva pe 27 septembrie. Iar dacă sila vă împiedică să mergeți la vot, alegeți omul care a sfințit locuri, a promis, apoi a demonstrat, a făcut. Lucrurile sunt simple și cât se poate de clare.

Manipularea cu dacă nu ești PNL-ist, ești un PSD-ist „penal” a ținut o dată. A doua oară… mizăm pe faptul că nemțenilor nu li se va reinstaura amnezia, așa cum se întâmplă în prag de alegeri.

P.S. De asemenea, îi rugăm respectuos pe cei care nu au crezut că Axialul va fi asfaltat să își ia m**a înapoi și să meargă și ei la vot. Cu plăcere.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *