Cea mai buna aparare este …… fuga din Consiliul Judetean

Ieri a avut loc o noua scamatorie pe care politicienii nemteni incearca sa o denumeasca sugestiv Sedinta de Consiliu Judetean .
De o penibilitate si inutilitate fara margini , demonstratia de forte PSD + PNL + PPDD + PDL nu a folosit la absolut nimic concret in afara de a arata domnului Culita Tarata unde-i este locul . Cu multe balbaieli si sughituri , consilierii au hotarat diverse lucruri care nici lor nu le erau clare iar unii chiar au vorbit despre domnul Culita Tarata care desigur ca nu era de fata caz in care razboinicii nu cred ca ar mai fi avut aceleasi porniri masculine deoarece in public cu exceptia domnului Dan Constantin nu prea am vazut pe nimeni sa aiba lichidul necesar in instalatie ca sa il critice in fata pe domnul presedinte al CJN .
Pe acest fundal cu o gramada de consilieri ce uitasera busolele acasa , eroii de la Termopile-3 Brazi , intitulati generic UNPR-isti, au dat bir cu fugitii si nu au stat sa isi apere onoarea lor si a domnului Culita Tarata . Acest gest de lasitate UNPR mai demonstreaza inca o data ca domnul Tarata nu are nicio echipa si este singur pe lume sau si mai grav are o echipa dar nu are incredere in ea sa o trimita in lupta tinand-o cat mai mult incuiata in siloz.
Opinam ca ar fi fost de ajuns un singur om bine pregatit care sa tina piept demonstratiei de forta contra UNPR si chiar daca nu ar fi tinut piept nimeni, cel putin „mureau” cu onoare aparand un ideal .
In linii mari UNPR-ul culege roadele propriei munci , a unei proaste consilieri a domnului Tarata si a unei lipse acute de razboinici politici in echipa.
Ce observam noi din exterior este faptul ca domnul Culita Tarata face exact aceeasi greseala pe care a facut-o si domnul Gheorghe Stefan nelasand nici un om din propria echipa sa se ridice si sa umble . Noi am denumit acest stil de conducere ca fiind sindromul liderului ce nu accepta sa creasca nimic in umbra sa .
Cu foarte multa siguranta opinam ca nimeni nu a votat PSD sau PNL ca sa mearga in CJN si sa faca ei demonstratii de forta inutile dar cu aceeasi siguranta nici UNPR nu a votat nimeni ca sa dea bir cu fugitii in fata unei fratii USL + PDL .
Veti viziona si dumneavoastra sedinta de CJN si veti vedea cu proprii ochi cum ambele tabere au venit cu tot felul de penibilitati . Tabara Tarata a scos niste dispozitii semnate de un om care nu se afla in tara iar, pe partea cealalta , combatantii le-au ignorat cu toate ca, suspecte fiind, ele beneficiaza de prezumtia de legalitate .
Nu va putem spune cine a castigat batalia de ieri de la CJN sau cine va castiga razboiul dar va putem spune cu certitudine ca cine pierde aceste batalii si singurele victime ale circului din CJN suntem noi, cetatenii, care ne uitam la o adunatura de politicieni ce de peste jumatate de an nu fac nimic pentru noi, ci doar pentru ei impartind si haraind in continuu ciolanele .
Finalizarea razboiului de la Consiliul Judetean Neamt sta numai si numai in mainile presedintelui care , precum o fata mare, nu se mai hotaraste odata daca sa se lase sau sa refuze . Domnul presedinte Culita Tarata ar trebui sa se hotarasca daca sa dea pretendentilor ce vor sau sa „le rupa capul”.
Noi, ziarpiatraneamt.ro, chiar ne-am exprimat dorinta de a coaliza cu domnul Culita Tarata in lupta sa cu toti cei care au furat din banii judetului si vor sa fure in continuare si chiar a fost de acord domnul presedinte sa luptam umar la umar numai ca nu stim cum s-a intamplat dar ne-am trezit singuri pe campul de lupta si asta nu inseamna ca vom fugi precum UNPR-istii ci ne vom continua lupta concret nu doar la nivel declarativ ca altii ….
Se pare ca sarmanul Consiliu Judetean Neamt este condamnat la a fi condus mandat dupa mandat doar de oameni care vorbesc prea mult despre jaful din judet dar nu sunt in stare sa puna la zid nici un hot.
Desigur ca pe langa fugarii de la UNPR am notat si lipsa de barbatie a celor ramasi care nu au avut curajul sa se confrunte cu domnul doctor Octavian Huianu si nu i-au permis sa zica ce are de spus .
Incheiem spunandu-va ca nici pe departe nu putem fi suspectati ca am fi fani ai domnului doctor Huianu ba din contra avem foarte multe lucruri pe care sa i le reprosam domniei sale dar opinam ca ar fi trebuit sa fie lasat sa vorbeasca pentru ca era reprezentantul CJN la spital si indiferent ca ne plac opiniile dumnealui sau nu , indiferent daca bate campii sau spune adevarul , democratic si cinstit ar fi fost sa fie lasat sa spuna ce are de spus .
Mai jos puteti viziona ce avea de spus domnul doctor Huianu si cel putin la partea in care se refera la domnul Morenciu de la DSP are dreptate 100% si ar trebui facut ceva in aceasta privinta .

Punctul de vedere UNPR

Punctul de vedere PSD

SEDINTA DE CONSILIU JUDETEAN

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy