Culita Tarata , prietenul imaginar al internautilor nemteni

contculita

Domnul Culita Tarata , presedintele Consiliului Judetean Neamt , are ca orice politician o pagina de facebook . Problema este ca nu e pagina domniei sale ci un “binevoitor” a facut aceasta pagina fara stirea persoanei in discutie .
Hilar este faptul ca aceasta pagina care functioneaza de ceva timp are peste 3700 prieteni care mai si traiesc cu impresia ca discuta cu Culita Tarata . Printre mesajele publice adresate imaginarului Culita Tarata ar fi :
Mihaita Stelea a publicat pe Culita Tarata
Ieri
Domnule Tarata sper sa reusiti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus .Sper de asemenea sa faceti ceva cu drumul Izvorul Muntelui – Durau , mare beneficiu ar fi pt turisti si nu numai
Topolicianu Daniela a publicat pe Culita Tarata
Ieri
Vă mulțumesc pentru acceptul dumneavoastră , sînteți un om deosebit.Vă doresc multă sănătate și cît mai multe realizări.
Blaga Ana-andreea a publicat pe Culita Tarata
Ieri
buna ziua tot respectul pt. un domn ca dumneavoastra pt ce faceti pt lume. Mai trimiteti va rog o lama ceva pe drumul Luminis Negulesti comuna Piatra soimului ne stricam masinile e teroare pe drumul acela va multumesc si va rog sa ma iertati daca vam deranjat .
Si asa se incing discutii intre prietenii imaginarului Culita .
Desigur ca stafful de imagine a domnului Tarata , in cazul in care are asa ceva , nu s-a ostenit sa anunte public ca acest cont este fals sau sa faca alte demersuri si uite asa mii de nemteni comunica cu un fals Culita Tarata .
Contul este facut bine , cu date corecte de identificare deci persoana care a facut aceasta substituire de identitate nu a facut-o ca sa se joace ci cu scopul de a folosi aceasta reursa la un moment dat . Ramane de vazut cand va fi acel moment si cum va fi folosit acest cont .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy