Chiar si atunci cand are dreptate, nu stim cine il mai crede pe domnul Culita Tarata

Domnul Tarata impreuna cu aparatul de specialitate al Consiliului Judetean Neamt explica cum sta treaba cu bugetul si din respect pentru cititorii nostri oferim informatii legate de toate partile pentu a va putea si dumneavoastra forma un punct de vedere .
Noi nu mai credem nimic din ce spune domnul Culita Tarata fiind foarte dezamagiti de promisiunile facute de domnia sa in legatura cu stoparea jafului si pedepsirea vinovatilor . Cum sa luam noi de bun ce explica domnul Tarata alaturi de aparatul de specialitate al Consiliului Judetean format din aceiasi oameni care au fost si in timpul marelui jaf nemtean , dupa spusele domnului Tarata si participat , validat si sprijinit tot ce s-a intamplat la ApaServ , Troleibuzul , etc .
Cred ca domnul Tarata ar trebui sa ne explice cum au furat cei acuzati de el : Ursarescu , Stefan , etc . fara ajutorul aparatului de specialitate al CJN , proaspat reevaluat , spalat si curatat , pe care ni-l aduce acum in fata noastra sa ne povesteasca cum e cu legalitatea bugetului si alte bazaconii .
Cum sa aduci in fata nemtenilor pentru a da explicatii de legalitate tocmai pe cei care au sprijinit obedient PDL-ul atatia ani de zile ?
Sa nu inteleaga cineva ca noi aprobam ce face USL la CJN , ba dimpotriva, a trecut un an de zile si vedem cu totii ca USL nu a facut nici 5% din cat a facut PDL-ul in timp ce „jefuia judetul” dar a trecut si un an de zile de cand domnul Culita Tarata a promis ca stopeaza jaful si ca pedepseste pe cei care au furat si nu am vazut decat cum a reciclat o duzina de slugi PDL-iste . Chiar s-ar impune o fuziune cu PDL pentru legiferarea concubinajului politic .
Dintotdeauna am avut si avem un respect deosebit pentru domnul Culita Tarata care prin firmele conduse indirect este cel mai mare angajator din Neamt si da de mancare la mai multi nemteni decat dau toti politicienii din judet la un loc dar actiunea de reciclare a slugilor PDL umbreste o viata de realizari si duce in derizoriu omul cu cea mai pozitiva notorietate din ultimii ani din judetul Neamt .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy