Gheorghe Stefan minte si si-a tradat primarii PDL ca sa isi salveze pielea ?

Ionel-ArseneLa ultima conferinta de presa tinuta de Gheorghe Stefan acesta a dat de inteles ca a avut o intelegere cu presedintele PSD Neamt , Ionel Arsene si cu presedintele PNL , Dorinel Ursarescu . Pentru a fi informati inainte de a ne da cu parerea am cerut si punctul de vedere al domnului Ionel Arsene care ne-a declarat .
Daca Gheorghe Stefan spune ca a avut o intelegere cu mine si cu Ursarescu inseamna ca recunoaste ca si-a vandut primarii pentru ca domnii consilieri PDL au votat la Consiliul Judetean  amendamentele propuse de noi la buget in urma carora niste sume de bani de la unele primarii PDL au mers catre alte primarii USL . In concluzie daca as fi avut o intelegere cu Stefan aceasta ar fi putut fi in sensul in care sa li se ia banii la primarii PDL ?
Domnul Stefan a spus ca ati avut o intalnire cu dumnealui in care va zis ca daca il schimbati pe domnunul viceprimar Chitic cu doamna Simionica, nu-i va da nici o atributie nici ei, nici doamnei Monica Anton.
Dar pe cine intereseaza ceea ce vrea Gheorghe Stefan ? Atata timp cat noi avem majoritate si in consiliul judetean si in consiliul local Piatra Neamt, la ce sa ma intereseze pe mine discutii si intelegeri cu Stefan ? Nu inteleg , pentru ce ne-ar trebui acordul lui ca sa punem viceprimar ?
El asa a spus in conferinta de presa .
El minte si eu spun ceea ce am mai spus si repet : Nu am facut si nu fac intelegeri cu PDL-ul si cu Gheorghe Stefan . Stefan , in acest econditii , recunoaste ca si-a vandut si si-a tradat primarii lui si nu-l intereseaza decat pielea lui , atat. E de aceeasi factura ca si Tarata , doi oameni care vad ca stau din nou in aceeasi barcuta , cu picioarele la gat , la comanda lui Basescu .
Sa nu vina Tarata sau Stefan sa-mi dea lectii despre cum se face politica si cat suntem noi de corecti . Deocamdata ne batem pentru oamenii nostri din USL , pentru partidele noastre , pentru primarii nostri . Pentru ei conteaza doar interesul personal si si-au vandut inclusiv primarii punand consilierii judeteni sa voteze contra intereselor primarilor PDL .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy