Cine va castiga razboiul de la Consiliul Judetean Neamt ?

cjnDupa cum stim cu totii, la Consiliul Judetean Neamt se dau lupte de gherila administrativa . Partile din razboi sunt Culita Tarata cu UNPR pe de o parte si PSD+PDL+PNL+PPDD pe cealalta parte . PC-ul oscileaza mai mult spre UNPR .
Acest conflict se poate sfarsi in mai multe moduri :
1. Culita Tarata vine dintr-un concediu petrecut in Brazilia , dupa cum spun gurile rele, si tinand cont de traditionalismul brazilian care include peste 100 de asasinate pe zi e posibil sa se trezeasca in domnul presedinte al CJN spiritul razboinic si sa inceapa un jihad institutional cum nu a mai vazut Neamtul, “decapitand” toti hotii , puturosii si toate slugile PDL-iste si orice alt suspect din sistemul bugetar judetean .
In opinia noastra un astfel de razboi total ar putea sa relanseze si sa ridice UNPR-ul si pe Culita Tarata peste capetele tuturor iar aceasta ar fi cam singura solutie de castig real .Ramane de vazut daca domnul Tarata va depasi stadiul in care are o parere prea buna despre propria persoana si despre propriile puteri si va reusi sa capaciteze in jurul sau macar un comando de razboinici nu de gaini care doar stiu sa il pupe in fund .
2. Domnul Culita Tarata vine din concediu cu o cutie de carton sub brat , strange ce are prin birou , suna retragerea la UNPR si spala putina .
3. Domnul Culita Tarata da mana inapoi cu PDL , cumpara PPDD si castiga conducerea CJN , solutie aproape imposibila si care ar  duce instantaneu la pierderea credibilitatii si respectului .
4. Domnul Culita Tarata se impaca cu dusmanii si ofera PSD-ului, PPDD-ului, PNL-ului si PDL-ului tot ce vor ei dupa care isi ia o punga de popcorn si se uita linistit , in biroul prezidential de la CJN , la Cartoon Network . Si aceasta solutie este S.F.
5. Iar ultima solutie, imposibil de realizat: toti politicienii nemteni se hotarasc sa faca ceva bun pentru cetatenii judetului si se apuca de treaba .
Situatia actuala este rezultatul lipsei liderilor adevarati din politica nemteana si a lipsei oricarei scari de valori . Intotdeauna, inainte de a critica ceva, fac un exercitiu de empatie, iar in cazul de fata daca as fi consilier judetean cred ca mi-as cere scuze fata de toata lumea chiar si fata de trecatorii de pe strada pentru ca sunt intr-o situatie de maxima impotenta politica si executiva si nu sunt in stare sa faca nimic bun pentru nemteni .
Desigur ca multi dintre cei care cititi acest articol nu veti lua nici o atitudine fata de ce fac politicienii pe care i-ati ales si ar fi bine sa fie cat mai multi nemteni indolenti pentru ca indolenta si lipsa de civism decurge doar din lipsa problemelor . Atunci cand te duci in spital si simti mirosul de moarte , cand mergi intr-o scoala si pe culoare micutii injura bagandu-si si scotandu-si diverse organe , cand mama sau bunica iti este talharita in scara blocului sau cand esti victima nedreptatilor sigur nu mai esti un indolent si devii revoltat pe ceea ce este in jur .
Ferice de cei indolenti.

Maria G.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy