Razboiul dispozitiilor la Consiliul Judetean Neamt

In timp ce presedintele Consiliului Judetean Neamt se afla in concediu au aparut mai multe dispozitii suspectate de fals care din punctul nostru de vedere au fost abuzive, fiind emise ca raspuns la lipsa de barbatie a celor care au urmarit sa schimbe unele lucruri in CJN cat timp nu este domnul Culita Tarata pe metereze .
Daca aceste dispozitii sunt false sau nule sau abuzive credem ca a cam venit momentul ca cineva sa se arda penal pentru ca am obosit de cate smecherii am vazut facute cu ajutorul Prefecturii Neamt . In mandatul trecut imi amintesc succint cum Pruteanu a fost destituit intr-un mod ciudat in baza la ce vazuse prefectul la televizor sau cum au gresit la un vot cei de la PDL si au spus intr-un mod penibil ca s-a stricat instalatia de vot, iar prefectura a acceptat, ca sa nu mai spunem de alte lucruri foarte ciudate intamplate la Prefectura Neamt si pentru care nimeni nu a raspuns niciodata .
Sursele noastre ne spun ca exista deja o plangere pe tema suspiciunilor legate de aceste dispozitii dar Prefectura Neamt nu a cerut inca hatiile de la CJN si tare suntem noi siguri ca dupa ce le vor cere vor constata ca sunt perfecte si nu au nici un miros de usturoi .
Chiar daca ii vom debusola total pe cei care s-au grabit sa ne suspecteze ca fiind fani Tarata , opinam ca aceste dispozitii miros a foarte urat si cineva ar trebui sa dea explicatii pentru ele  .

26 27 28Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy