Ciprian Șerban: „Măsuri PSD pentru sprijinirea salariaților cu venituri mici”

O nouă măsură propusă de PSD în programul „Sprijin pentru România”, aprobată în ședința Executivului din data de 18 mai, va intra în vigoare pentru a-i sprijini pe salariații cu cele mai mici venituri în fața creșterii prețurilor.

Angajatorii sunt stimulați, prin această măsură, să ofere salarii mai mari propriilor angajați, prin scutirea de impozit pe cei 200 de lei acordați în plus peste salariul minim.

Majorarea voluntară nu pune presiune pe angajatori, fiind o măsură bună și pentru angajați, dar și pentru angajatorii care vor să-și păstreze forța de muncă.”, a transmis deputatul PSD, Ciprian Șerban.

Măsura vizează în primul rând angajații din mediul privat, unde sunt cei mai mulți salariați încadrați la salariul minim.

„Deși nu compensează în totalitate creșterile de prețuri din ultima perioadă, măsura este un ajutor direcționat către cei mai vulnerabili salariați care resimt cel mai greu inflația, diminuându-i impactul negativ.”, a mai transmis acesta.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy