Senatorul Răzvan Cuc, despre cauzele crizei prețurilor și facturilor

Senatorul PSD Răzvan Cuc a vorbit despre cauzele crizei prețurilor și facturilor. De asemenea, a venit și cu o veste cu privire la PNRR.

Din punct de vedere economic, am observat că s-a reușit un mare lucru. Este vorba despre integrarea sumelor din PNRR în programul social elaborat de Partidul Social Democrat. Sunt convins că experții de la Ministerul de Finanțe, în strânsă colaborare cu societatea civilă, vor găsi cele mai bune metode pentru a nu impacta, din punct de vedere economic, mai rău decât este acum situația în România. De altfel, aceasta nu este din cauza unei coaliții sau a unui partid, ci, știm foarte bine, este din cauza războiului, pandemiei, și cred că, nu în ultimul rând, din cauza liberalizării prețului la energie.”, a declarat senatorul Răzvan Cuc, potrivit DC News.

După Senat, Legea offshore a trecut, prin vot, și la Camera Deputaților.

„Este nevoie de această lege pentru că, în principiu, trebuie să devenim și noi odată independenți din punct de vedere energetic. Mai mult, doresc să subliniez un lucru. Consider că a venit momentul să lăsăm discuțiile demagogice, politice, că ne exploatează alții resursele și să vedem ce e și în interesul statului. S-a lucrat foarte mult la acest proiect legislativ. Sper, din tot sufletul, și îi știu pe cei care l-au realizat că au urmărit interesul național, independența energetică și, totodată, scăderea prețului la gaze. Este un proiect benefic, aduce numai avantaje economiei românești și consumatorilor.”, a mai transmis senatorul PSD, Răzvan Cuc, citat de DC News.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy