Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

CJ Neamț: proiect de hotărâre privind aprobarea unei asocieri cu Fundația „Friendship Ambassadors România”, în vederea realizării unei acțiuni de interes public județean

Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Neamt nr.252/2018 privind aprobarea unei asocieri cu Fundația „Friendship Ambassadors România”, în vederea realizării unei acțiuni de interes public județean;

Inițiator: Ion Asaftei, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț

Expunere de Motive

Prin Hotărârea Consiliului Județean Neamt nr.252/2018 a fost aprobat acordul de asociere dintre Județului Neamț cu Fundația „Friendship Ambassadors România”, în vederea organizarii celei de-a XXVII­- a ediţii a Concursului Internațional de Interpretare Muzicală „Emanuel Elenescu” în municipiul Piatra -Neamt, în perioada 22-24 noiembrie 2018, respectiv punerea la dispozitie in mod gratuit a sălii „Calistrat Hogaș” în data de 24 noiembrie 2018, pentru desfășurarea activității de premiere și a Concertului de gală a finaliștilor pentru secțiunea muzică clasică.

Fundația „Friendship Ambassadors România”, prin adresa nr.117/2018 solicită punerea la dispoziţie a sălii „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț în data de 23 noiembrie 2018 pentru susținerea secțiunii de corzi grave și muzică de camera în cadrul concursului sus-menționat.

În acest sens, este necesară modificarea acordului de asociere, anexă la hotărârea invocată mai sus, astfel:

  • articolul IV, pct.4.1. lit.„a”- „Obligațiile Consiliului Județean Neamț” va avea următorul conținut: ” să pună la dispozitie, în mod gratuit, sala „Calistrat Hogaș”a Consiliului Județean Neamt, în intervalul 23-24 noiembrie 2018, pentru sustinerea sectiunii de corzi şi muzică de camera, precum și pentru desfășurarea festivității de premiere a Concertului de gala al finaliștilor pentru secțiunea Muzică clasică.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *