Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Concediu” de 4 ani la închisoare pentru un bărbat din Neamț

Polițiștii au depistat un bărbat din Icușești, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat un bărbat de 45 de ani, din localitatea Icușești, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.  

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 3/4 septembrie 2017, cel în cauză a pătruns, prin efracție, în locuința persoanei vătămate, de unde a sustras bunuri în valoare de 300 de lei. Totodată, în noaptea de 2/3 februarie 2018 a pătruns în locuința altei persoane din Icușești, de unde a sustras bunuri în valoare de aproximativ 1200 de lei.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei. 

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *