Constantin Roșu, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Bozieni. Harpa: „E determinat să pună umărul la dezvoltarea și modernizarea localității”

Constantin Roșu este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Bozieni.

Având susținerea lui Daniel Harpa, președintele PSD Neamț și candidat la funcția de președinte al CJ Neamț, precum și a colegilor social-democrați, Constantin Roșu vrea să se implice în dezvoltarea comunității sale.

La limita județului nostru cu Vaslui, în comuna Bozieni, trăiesc oameni gospodari care și-ar dori să vadă mai multe investiții și să simtă că traiul de zi cu zi le este din ce în ce mai bun.
Printre ei, și Constantin Roșu, administrator al unei firme locale, împreună cu soția sa, asistent medical. E determinat să pună umărul la dezvoltarea și modernizarea localității și va candida pentru funcția de primar, sprijinit de ceilalți social-democrați.
Mult succes, Costică! Dacă tu ai promis că îți pui întreaga putere și pricepere la dispoziția cetățenilor, eu te asigur că vei avea în mine un partener de nădejde și atunci când voi deveni președintele Consiliului Județean Neamț!
Pentru că munca în echipă (primar PSD- președinte PSD) poate aduce rezultatele dorite pentru oamenii locului!

a declarat Daniel Vasilică Harpa,
președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy