Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Constituția e o mârțoagă numai bună de bătut cu biciul” – Răzvan Cuc

Curtea Constituţională a României a declarat neconstituțională revocarea lui Renate Weber din funcţia de Avocat al Poporului și a decis că aceasta își va relua funcția. Sesizarea a fost făcută de Partidul Social Democrat.

Decizia Curții Constituționale a fost luată cu unanimitate de voturi. Judecătorii constituționali au motivat că argumentele cuprinse în decizia de revocare sunt prea generale și lipsite de claritate.

Senatorul Răzvan Cuc a lansat un mesaj dur cu privire la decizia Curții Constituționale:

Pentru haita lui Cîțu și Barna, Constituția e o mârțoagă numai bună de bătut cu biciul. Sau un avion de hârtie pe care așa-zisul președinte al țării și sinistra sa coaliție îl trimit de la unul la altul, până se mototolește de tot.

CCR a stabilit, cu unanimitate de voturi, că revocarea Avocatului Poporului este neconstituțională. Dorința acestor indivizi grobieni din coaliția puterii de a avea un Avocat al Poporului obedient este nu doar anormală și ilegală, dar este un atac pervers la însăși esența organizării democratice a statului. Oricât ți-ai dori, nu poți controla tot! Așa cum nu poți avea tot!

O țară nu este o bucată de cașcaval din care să muște niște creaturi rămase cu Ceaușescu în sânge. Toată lumea simte pe propria piele că România e condusă niște amatori iresponsabili! Iar să calci cu bocancii pe Constituție este maximul de dispreț pe care îl pot arăta niște „conducători” pentru poporul pe care îl conduc.

Mârțoaga a dovedit însă nu îi suportă pe oștenii lui Cîțu în spinare, iar CCR le-a scos dinții din cașcaval. Deocamdată, Avocatul Poporului nu poate fi schimbat. Dar trebuie să fim atenți. Acești ieniceri ai lui Aga Klaus vând, mint și fură așa cum respiră.”, a transmis acesta.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *