Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Copreședintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din județul Neamț

Copreședintele ALDE, Călin Popescu -Tăriceanu, a fost joi, 24 noiembrie, prezent în Neamţ, unde, după ce a vizitat mai multe întreprinderi, s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din județ.

La întâlnirea care a avut loc la Palatul Administrativ din Piatra-Neamț, pe lângă cei mai importanți oameni de afaceri din Neamț, au participat Daniel Constantin, copreședinte ALDE, Daniel Chițoiu, Ion Asaftei și Alexandru Mihai, propunerile ALDE Neamț pentru Camera Deputaților și Senat, dar și alți membri și candidați ai ALDE pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.4-dsc_0044

”Această campanie îmi oferă posibilitatea să intru în legătură cu mediul economic La fiecare deplasare, ca și astăzi, am ocazia să vizitez diverse firme.
Astăzi am avut parte de o experiență extrem de interesantă. Am vizitat o firmă cu tradiție, Rifil. De familia Strătilă mă leagă o veche prietenie, dar, până acum, nu am avut prilejul să o vizitez. Am crezut că din vechea platformă Săvinești n-a mai rămas nimic, însă am văzut o mare întreprindere. Așadar, am văzut Rifilul, o întreprindere cu o mare tradiție, o întreprindere în care s-au făcut investiții.
De asemenea, am văzut și o firmă de vopsele, Kober, care este o întreprindere plecată de la zero, după 1990.” a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

Despre campania electorală care este în plină desfășurare, copreședintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat următoarele: Campania electorală se desfășoară într-o manieră cu totul și cu totul nefirească, mă uit pe unde trec și nu se vede nimic, niciun fel de semn. Asta este particularitatea legislației românești care niciodată nu reușește să găsească soluția de echilibru, astfel trecem dintr-o extremă în alta.

Așa cum a afirmat Ion Asaftei, vicepreședinte al Consiliului Județean, întâlnirea a fost un prilej de a intra într-o problematică concretă a mediului de afaceri nemțean.

Mai multe detalii despre întâlnirea fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu cu oamenii de afaceri din Neamț găsiți în materialul filmat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *