Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Milioane de euro în societățile comerciale din Neamț în urma unei legi inițiate de PSD Neamț

Tot vedem diverși parlamentari care spun ce au adus ei în Neamț investiții, fonduri, etc. 99% dividente-psddintre ei sunt niște mincinoși deoarece parlamentarii nu fac decât legi și ca să faci o lege care să aducă investiții în Neamț sau un proiect legislativ care să se simtă direct în buzunarele nemțenilor nu e ceva ușor.qqq

O astfel de inițiativă legislativă care să se concretizeze în bani direct în buzunarele oamenilor este cea de reducere a impozitului pe dividende. Această inițiativă legislativă, care se poate verifica de oricine la finanțe, bagă la acest sfârșit de an peste 500 milioane euro în buzunarele societăților comerciale din România și în mod direct milioane de euro în buzunarele societăților din Neamț și nu în 2020 ci acest lucru se întâmplă chiar acum.

Inițiativa legislativă de reducere a impozitului pe dividende a fost făcută de PSD Neamț prin social democrații Ioan Munteanu și Ionel Arsene la solicitarea și argumentarea domnului Mihai Apopii, președinte al Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

Ce este de apreciat este faptul că deși a trecut mult timp de la această realizare legislativă, în urma căreia societățile comerciale din Neamț vor ridica de la finanțe milioane de euro, nici PSD-ul, nici Camera de Comerț nu au făcut conferințe de presă și nu s-au lăudat sub nicio formă deși aveau motive bine întemeiate să o facă.

Întrebat de modul în care s-a produs această reducere a impozitului pe dividende, domnul deputat Ioan Munteanu ne-a răspuns:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *