Cristian Prăjescu reprezinta Neamtul la Eurovision in semifinala

Cristian_PrajescuCristian Prăjescu, o tânără speranță a muzicii românești, reprezintă Romanul și implicit județul Neamț, in semifinalele Eurovision România. Dacă melodia cântată de acesta va fi câștigătoare, tânărul romașcan poate reprezenta România la Eurovision.

Semifinala a doua Eurovision va avea loc duminica, 24 februarie, ocazie cu care apropiații, nemțenii și toți cei care îl apreciază îl pot vota pentru a se califica în finală. Cristian are 16 ani, este elev al C.N. ”Roman Vodă” din Roman și este numit de specialiști ”Bryan Adams al României”. Tânărul romașcan se poate lăuda cu nenumărate trofee și premii obținute la concursuri naționale de profil.

De la o vârstă fragedă a făcut cunoștință cu vioara și chitara, pentru ca în prezent să studieze canto. Cristian Prăjescu va concura în a doua semifinală cu numărul 14 cu melodia „The best thing in life is to love” – muzică & text: Sergiu Rudichi.
Cristian a intrat în competiție cu participanți cunoscuți precum nepoata lui Santana (Renee), Narcis Iustin Ianău (participant la Românii au talent), Tudor Turcu, Station 4 și Andrei Leonte(participanți la X Factor), Luminița Anghel și alte nume sonore ale muzicii românești.
Să îi urăm succes!


Sursa foto/video: eurovision.tvr.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy