Nu fura , celor care conduc Romania nu le place concurenta !

Codul fiscal aduce modificări vizând impozitarea banilor care merg spre destinații offshore. Impozitarea se va face la bancă, înainte de realizarea transferului bancar si va fi de 50%.
Desigur ca aceasta smecherie legislativa e pentru hotii marunti care incearca si ei sa fenteze statul cu cateva mii de euro caci pentru rechinii adevarati ramane o portita legislativa prin neimpozitarea banilor ce vor iesi catre o sucursala a firmei care se afla intr-un stat membru UE de unde pot fi transferati in offshore fara nici o problema .
La fel a venit cu ceva timp in urma legistul stat roman si a spus ca firmele nu mai pot fi vandute decat in anumite conditii , restrictie care a afectat tot doar gainarii, caci rechinii au solutia de a introduce un actionar nou in firma dupa care iese cel vechi si astfel problema este rezolvata .
Nu intelegem de ce fiscul nu resusciteaza legislatia ramasa in vigoare dar neaplicata conform careia averile trebuie justificate .
Zilnic vedem cu totii bugetari cu averi de sute de mii sau milioane de euro , vedem analfabeti in limuzine sau politicieni care nu fac nimic dar au milioane in conturi .
In continuare se pare ca fiscul gaseste tot felul de metode de a extermina gainarii in timp ce rechinii adevarati zburda nestingheriti .
O expresie pamfletistica spune „Nu fura , celor care conduc Romania nu le place concurenta”

Maria G.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy