Nu fura , celor care conduc Romania nu le place concurenta !

Codul fiscal aduce modificări vizând impozitarea banilor care merg spre destinații offshore. Impozitarea se va face la bancă, înainte de realizarea transferului bancar si va fi de 50%.
Desigur ca aceasta smecherie legislativa e pentru hotii marunti care incearca si ei sa fenteze statul cu cateva mii de euro caci pentru rechinii adevarati ramane o portita legislativa prin neimpozitarea banilor ce vor iesi catre o sucursala a firmei care se afla intr-un stat membru UE de unde pot fi transferati in offshore fara nici o problema .
La fel a venit cu ceva timp in urma legistul stat roman si a spus ca firmele nu mai pot fi vandute decat in anumite conditii , restrictie care a afectat tot doar gainarii, caci rechinii au solutia de a introduce un actionar nou in firma dupa care iese cel vechi si astfel problema este rezolvata .
Nu intelegem de ce fiscul nu resusciteaza legislatia ramasa in vigoare dar neaplicata conform careia averile trebuie justificate .
Zilnic vedem cu totii bugetari cu averi de sute de mii sau milioane de euro , vedem analfabeti in limuzine sau politicieni care nu fac nimic dar au milioane in conturi .
In continuare se pare ca fiscul gaseste tot felul de metode de a extermina gainarii in timp ce rechinii adevarati zburda nestingheriti .
O expresie pamfletistica spune „Nu fura , celor care conduc Romania nu le place concurenta”

Maria G.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy