Cine mai vinde apa in Neamt in afara de ApaServ ? Holdingul TCE 3 Brazi ?

De la www.tce3braziholding.ro citire :
Holdingul TCE 3 BRAZI are în componenţă următoarele societăţi comerciale: TCE 3 BRAZI SRL, COMPIL IMPEX SRL, REMAT SA, UMARO SA si DURĂU SA .
Conducerea eficientă a companiei este asigurată de: Ing. Culiţă TĂRÂŢĂ – Preşedinte …etc
De la cititori cadou :

FACTURA-APA-NEAMTRestul comunei Ceahlau apa gratis : Coincidenta mare este ca in restul comunei Ceahlau cei care sunt racordati la reteaua de apa din comuna nu platesc nici un leu la apa . Motivatia livrarii apei in mod gratuit la restul comunei este nereceptia la nu stiu ce proiect european ……..

Din Legea serviciului de alimentare cu apa si de canalizare nr. 241/2006, republicata 2013 :
(1) Infiintarea, organizarea, coordonarea, gestionarea, monitorizarea si controlul furnizarii/prastarii reglementate a serviciului de alimentare cu apa si de canalziare la nivelul comunelor, oraelor, municipiilor, judetelor, precum si administrarea, exploatarea si asigurarea functionarii sistemelor publice de alimentare cu apa si de canalizare aferente acestuia constituie competente exclusive ale autoritatilor administratiei publice locale, pe care le exercita in conditiile legii.
Parerea noastra Noi nu stim cu ce se mananca legile dar in opinia noastra apa este o resursa strategica care nu trebuie sa intre niciodata si sub nici o forma pe mana unei societati private, mai ales la care este presedinte un om politic .
Noi nu credem sa fie adevarat ce spun gurile rele cum ca cineva ar vrea sa puna pe chituci Apa Serv ca sa ia in regim privat pe bucati distributia apei. Nu credem asa ceva pentru ca ar fi vorba de atentat la siguranta nationala si nu e nimeni atat de nebun sau diabolic incat sa il duca mintea chiar la asa ceva.
Intrebari retorice :
1. Cum de in atatea discutii despre apa a uitat domnul presedinte Culita Tarata sa spuna de afacerile cu apa de la TCE3Brazi ?
2. Cum de in atatea discutii despre apa a uitat domnul presedinte Culita Tarata sa ne spuna de gratuitatea apei din comuna Ceahlau ?
3. Daca acum Apa Serv da apa la 8 lei si maine ar apare o firma privata care sa dea apa la 2 lei, oare nemtenii ar gandi ca apa e o resursa strategica ce nu trebuie administrata de privati alegand sa ramana in sistemul controlat de stat, sau ar alege imediat sistemul privat lasand sistemul public fara clienti si falimentandu-l ?
4. Daca o persoana ar detine controlul furnizarii apei intr-o comunitate, ar putea influenta in mod covarsitor modul in care voteaza oamenii din acea comunitate ?

Iosub Robert

PS: Subsemnatul Iosub Robert in afara de ziar mai lucrez si la o firma care are relatii contractuale cu ApaServ si multe alte entitati bugetare din Neamt. Hai pa !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy