Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dan Arnautu recompensat de PDL cu excluderea din partid

Dupa ce ani de zile familia Arnautu ( tata + fiu ) au militat in stil kamikaze pentru preaslavirea PDL mai ales in zona Targu Neamt , partidul s-a gandit ca intai sa se debaraseze de Decebal Arnautu si acum de Dan Arnautu care o data exclus din partid va pierde si calitatea de consilier judetean .danar-nautu

Este foarte curios cum ani de zile „Arnautii” au fost aur pentru partid , avand si o televiziune locala in spate si dandu-si girul la toate fantasmagoriile PDL-iste din zona Targu  Neamt , acum nu mai sunt buni si trebuie indepartati . Proaspatul evacuat din sanul PDL , Dan Arnautu si-a sacrificat absolut totul pentru partid : banii , sanatate , imagine , prietenii , pozitie sociala , cariera , facand orbeste tot ce au solicitat sefii PDL , votand in permanenta cum i s-a dictat si mai ales adunand in numele actiunilor PDL o lista de dusmani echivalenta cu o carte de telefon .
Pentru toate serviciile aduse PDL , astazi , mai marele PDL din zona a hotarat ca sa i se retraga sprijinul politic consilierului judetean Dan Arnautu .
Nu pot sa neg ca micsorarea numarului de PDL -isti este o veste care ma bucura, dar raman stupefiat cum unii oameni se pot folosi de altii, ca in final sa-i arunce la gunoi .
Asemenea lucruri nu se pot intampla decat in politica nemteana, iar ce a patit Dan Arnautu ar trebui sa fie o lectie pentru toti cei care cred ca daca isi sacrifica totul pentru un partid vor primi macar 10% inapoi .
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *