Dan Arnautu recompensat de PDL cu excluderea din partid

Dupa ce ani de zile familia Arnautu ( tata + fiu ) au militat in stil kamikaze pentru preaslavirea PDL mai ales in zona Targu Neamt , partidul s-a gandit ca intai sa se debaraseze de Decebal Arnautu si acum de Dan Arnautu care o data exclus din partid va pierde si calitatea de consilier judetean .danar-nautu

Este foarte curios cum ani de zile „Arnautii” au fost aur pentru partid , avand si o televiziune locala in spate si dandu-si girul la toate fantasmagoriile PDL-iste din zona Targu  Neamt , acum nu mai sunt buni si trebuie indepartati . Proaspatul evacuat din sanul PDL , Dan Arnautu si-a sacrificat absolut totul pentru partid : banii , sanatate , imagine , prietenii , pozitie sociala , cariera , facand orbeste tot ce au solicitat sefii PDL , votand in permanenta cum i s-a dictat si mai ales adunand in numele actiunilor PDL o lista de dusmani echivalenta cu o carte de telefon .
Pentru toate serviciile aduse PDL , astazi , mai marele PDL din zona a hotarat ca sa i se retraga sprijinul politic consilierului judetean Dan Arnautu .
Nu pot sa neg ca micsorarea numarului de PDL -isti este o veste care ma bucura, dar raman stupefiat cum unii oameni se pot folosi de altii, ca in final sa-i arunce la gunoi .
Asemenea lucruri nu se pot intampla decat in politica nemteana, iar ce a patit Dan Arnautu ar trebui sa fie o lectie pentru toti cei care cred ca daca isi sacrifica totul pentru un partid vor primi macar 10% inapoi .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy