Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dan Diaconescu nu va depune luni cei 45 milioane de euro

Nu mai obosim cititorii nostri explicandu-le de unde am tras noi concluzia ca Dan Diaconescu nu va depune nici un ban pentru ca nu are banii necesari cumpararii Oltchim .
Opinia noastra este ca PPDD este mana in mana cu PDL iar Dan Diaconescu a vrut sa faca un circ ieftin si sa arate el cum vrea sa salveze combinatul Oltchim dar ciocoii nu il lasa si s-a inselat . Ciocoii i-au anticipat miscarea si i-au pus in brate licitatia de la Oltchim pe principiul fiecare pasare pe limba ei piere .
Este atat de anticipabil acest penibil individ intitulat Dan Diaconescu incat va putem spune cu o precizie de 99% ca maine , adica luni , va regiza un circ ieftin prin care va spune ca vrea sa dea doar un avans ca sa se plateasca salariile angajatilor de la combinat sperand ca intr-o logica elementara guvernul sa il refuze si astfel sa cada in picioare si sa spuna ca ciocoii nu au vrut .
Dan Diaconescu a fost pana acum locomotiva PPDD dar de luni in colo va fi un bolovan lagat de gatul formatiunii politice . A incercat sa faca o circoteca media pentru a avea material de OTV in care sa povesteasca cum guvernul Ponta a facut smecherii la Oltchim si in final s-a ales cu o gramada de bani cheltuiti si cu imaginea si credibilitatea ferfenita .
Pentru cei care mai cred cumva in OTV le recomandam sa urmareasca ziua de luni si sa vada ca avem dreptate .
In cazul in care prin reducere la absurd Dan Diaconescu depune luni in contul statului 45 milioane de euro noi vom oferi publicitate gratuita PPDDului pe termen nelimitat .

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *