Dan Diaconescu nu va depune luni cei 45 milioane de euro

Nu mai obosim cititorii nostri explicandu-le de unde am tras noi concluzia ca Dan Diaconescu nu va depune nici un ban pentru ca nu are banii necesari cumpararii Oltchim .
Opinia noastra este ca PPDD este mana in mana cu PDL iar Dan Diaconescu a vrut sa faca un circ ieftin si sa arate el cum vrea sa salveze combinatul Oltchim dar ciocoii nu il lasa si s-a inselat . Ciocoii i-au anticipat miscarea si i-au pus in brate licitatia de la Oltchim pe principiul fiecare pasare pe limba ei piere .
Este atat de anticipabil acest penibil individ intitulat Dan Diaconescu incat va putem spune cu o precizie de 99% ca maine , adica luni , va regiza un circ ieftin prin care va spune ca vrea sa dea doar un avans ca sa se plateasca salariile angajatilor de la combinat sperand ca intr-o logica elementara guvernul sa il refuze si astfel sa cada in picioare si sa spuna ca ciocoii nu au vrut .
Dan Diaconescu a fost pana acum locomotiva PPDD dar de luni in colo va fi un bolovan lagat de gatul formatiunii politice . A incercat sa faca o circoteca media pentru a avea material de OTV in care sa povesteasca cum guvernul Ponta a facut smecherii la Oltchim si in final s-a ales cu o gramada de bani cheltuiti si cu imaginea si credibilitatea ferfenita .
Pentru cei care mai cred cumva in OTV le recomandam sa urmareasca ziua de luni si sa vada ca avem dreptate .
In cazul in care prin reducere la absurd Dan Diaconescu depune luni in contul statului 45 milioane de euro noi vom oferi publicitate gratuita PPDDului pe termen nelimitat .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy