Daniel Harpa, întâlnire de lucru cu primarul Mihai Cazamir și social-democrații din Boghicea

La Boghicea, social-democrații nemțeni s-au întâlnit cu primarul comunei, Mihai Cazamir. Și pentru că niciun lucru bun nu se face de unul singur, președintele Daniel Harpa a fost însoțit și de colegi de nădejde din PSD Neamț, din care îi amintim pe Lucian Manole, președinte TSD Neamț, Carmen Elena Nastasă, președinte OFSD Neamț, Alin Lucian Antochi – responsabil PSD Neamț pe zona 5, Ion Asaftei – vicepreședinte PSD Neamț și alții.

Echipa primarului social-democrat Mihai Cazamir face performanță în comuna Boghicea și drept dovadă stau proiectele implementate sau cele în lucru, școlile puse la punct și planurile de viitor pentru ridicarea nivelului de trai al comunității.

Întrucât liderul PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa, candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, acesta a făcut din vizita la Boghicea una de lucru, notându-și necesitățile administrației locale pentru a găsi soluții de sprijin, de la județ ori de la centru, în viitorul apropiat.

M-am întâlnit recent cu colegii mei social-democrați din comuna Boghicea, în frunte cu primarul Mihai Cazamir. Au numeroase proiecte finalizate sau în curs de implementare și planuri pentru continuarea dezvoltării acestor meleaguri nemțene, dinspre granița cu județul Iași.

Am admirat școlile în care învață copiii de aici. Cât de frumoase sunt!

Mi-am notat în agenda cum i-am putea sprijini acolo unde se poate, prin Consiliul Județean Neamț, instituție la conducerea căreia îmi doresc să ajung după alegerile din 9 iunie.

Un primar PSD, un președinte PSD la C.J. și un premier PSD- asta DA ECHIPĂ pentru OAMENI!

a declarat Daniel Vasilică Harpa,
președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy