Daniel Harpa susține producătorii locali, alături de PSD Neamț. „Cumpără Românește” din oboare

Primarul orașului Roznov, Vasile Pavăl, i-a invitat pe președintele PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa, și pe o parte din primarii social-democrați la oborul din localitate sâmbătă, 6 aprilie.

Întrucât evenimentul se înscrie în campania națională lansată de PSD, „Cumpără Românește”, Daniel Harpa încurajează puterea exemplului.

„Pentru că suntem în Postul Mare, am cumpărat legume de la o tânără, care vinde la o tarabă pentru a pune o pâine pe masă copiilor de acasă. Mi-aș fi dorit să cumpăr legume românești mai des… Dar dacă acum este mai greu, sunt sigur că la anul va fi posibil! Gestul de a face piața din oboarele locale trebuie multiplicat, pentru ca măcar o parte din banii pe care îi cheltuim să rămână aici, în Neamț.”, a declarat Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț.

Liderul social-democraților nemțeni a prezentat programul și locațiile oboarelor din județul nostru:

✅Luni: la Humulești, în Târgu-Neamț

✅Marți: Roznov, oborul mic, la gară

✅Miercuri: Girov

✅Joi: Bodești, Brusturi

✅Vineri: Bicazu Ardelean, Hangu, Adjudeni, Țolici- Petricani

✅Sâmbătă: Roznov, Tupilați, Săbăoani, Pipirig, Grințieș

✅Duminică: Bicaz Chei, Borca, Davideni, Oniceni

Astfel, nemțenii sunt încurajați să susțină economia locală, beneficiind în același timp de produse românești gustoase și sănătoase ce folosesc rețete moștenite de generații întregi.

Campania „Cumpără românește!” e menită să asigure sprijin pentru mii de familii de români care cultivă cereale, legume și miere, producători de legume și crescători de animale, mici fabrici locale de panificație, mobilă, confecții și marochinărie etc. Dezvoltarea acestora înseamnă posibilitatea de a avea mai mulți angajați din acele comunități,  iar sporirea afacerilor produce mai multe venituri, care se reflectă și în bugetul comunităților locale.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy