Ciprian Șerban, Deputat: „Parlamentul a votat legea pentru scoaterea păcănelelor din majoritatea localităților din România”

Într-o postare publicată recent pe pagina sa oficială, deputatul PSD, Ciprian Șerban a anunțat că Parlamentul a luat o decizie importantă pentru protejarea oamenilor, și anume scoaterea păcănelelor din peste 90% din localitățile din România. Astfel, potrivit acestuia, „creșterea, de până la 10 ori, a taxelor pentru jocurile de noroc a fost doar un început. (..)”, iar „vânzătorii de iluzii nu se vor mai putea îmbogăți, în special pe seama oamenilor cu venituri mici și a speranțelor lor.

Prin urmare, în urma amendamentului propus de PSD, păcănelele au fost interzise în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori.

Reglementarea domeniului jocurilor de noroc continuă.

Urmează o altă lege depusă în Parlament care reglementează publicitatea la jocuri de noroc și un alt proiect de lege cu privire la închiderea jocurilor de noroc în toate localitățile.

Scopul este de a proteja cetățenii României de dependența de jocurile de noroc și de impactul negativ al acestora asupra vieții celor implicați și familiilor lor.

Controlul dependenței de jocurile de noroc este unul dintre obiectivele esențiale ale acestei guvernări, coordonată de liderul PSD, Marcel Ciolacu. Viața oamenilor este mai importantă decât sumele de bani aduse la buget din această zonă.

Acesta este angajamentul PSD pentru siguranța și bunăstarea oamenilor și un pentru viitor mai sănătos și echilibrat.”, a transmis deputatul Ciprian Șerban, lider al grupului parlamentar PSD în Camera Deputaților.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy