Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Delegația Ministerului Apelor și Pădurilor, întâlnire de lucru la Farcașa cu primarii din zonă

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, împreună cu o echipă din care fac parte Directorul Administrației Naționale „Apele Române”, Victor Sandu, directorul Administrației Bazinale de Apă Siret, Emil Vamanu, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț, Stelian Mihăilă, a venit astăzi în Neamț pentru a analiza la fața locului efectele inundațiilor din ultima perioadă.

Localităţile Farcașa şi Borca au fost puternic afectate de inundaţiile de săptămâna trecută. Astăzi, delegația de la minister a mai vizitat amenajarea de pe Cracău – Slobozia, Roznov, acumularea de la Bâtca Doamnei și barajul de la Bicaz.

La această oră, la primăria Farcașa are loc o întâlnire de lucru cu primarii din zonă: Dămuc, Pipirig, Farcașa, Borca, Ceahlău, Poiana Teiului și alții pentru a discuta aspecte importante care țin de competența Ministerului Apelor și Pădurilor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *