Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ministrul Apelor și Pădurilor, vizită de lucru la acumularea de la Bâtca Doamnei. Demersuri pentru decolmatare

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, se află astăzi la Neamț pentru, pentru a prezenta investiţiile Ministerului Apelor şi Pădurilor în acest judeţ, pentru a inspecta stadiul mai multor lucrări din cadrul unor investiţii deosebit de importante pentru această zonă, dar și pentru a analiza la fața locului efectele inundațiilor din ultima perioadă.

După vizita efectuată la amenajarea pe Cracău de la Slobozia – Roznov (click aici), delegația de la Ministerul Apelor și Pădurilor a efectuat o vizită de lucru la acumularea de la Bâtca, pentru a stabili demersurile necesare în vederea decolmatării pentru a nu fi probleme cu calitatea apei furnizate municipiului Piatra-Neamț. 

Reprezentanții din minister s-au oprit la coada lacului și au discutat posibilitatea de a lua de aici temporar apa pentru a seca restul lacului până la barajul de la Bâtca în vederea realizării unei decolmatări mai facile, mecanic, cu utilaje uzuale, nu prin dragare, metodă care e mult mai scumpă și durează mult mai mult.

Ministru Apelor și Pădurilor la acumularea de la Bâtca Doamnei

Delegația de la Ministerul Apelor și Pădurilor a efectuat o vizită de lucru la acumularea de la Bâtca, pentru a stabili demersurile necesare în vederea decolmatării pentru a nu fi probleme cu calitatea apei furnizate municipiului Piatra-Neamț.

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Vineri, 6 Iulie 2018
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *