Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Problema PET-urilor de pe lacul de la Bicaz, adusă în atenția Ministrului Apelor și Pădurilor

După vizita delegației Ministerului Apelor și Pădurilor efectuată astăzi la amenajarea pe Cracău de la Slobozia – Roznov (click aici), și la acumularea de la Bâtca, pentru a stabili demersurile necesare în vederea decolmatării pentru a nu fi probleme cu calitatea apei furnizate municipiului Piatra-Neamț (click aici), ministrul Ioan Deneș urmează să facă o vizită de lucru în localităţile Farcașa şi Borca (afectate de inundaţiile de săptămâna trecută).

În drum spre aceste localități, delegația s-a oprit la lacul de acumulare Izvorul Muntelui – Bicaz, unde s-a discutat despre cine este responsabil cu igienizarea luciului de apă. Și la această oră sute de PET-uri pluteau în zona de baraj, președintele CJ Neamț solicitând Ministerului Apelor și Pădurilor insistent clarificarea acestei probleme, deoarece autoritățile județene în acest moment nu pot interveni pentru a curăța zona.

Ministrul Ioan Deneș – problema PET-urilor pe Lacul de la Bicaz

În drum spre satele afectate de inundații din Farcașa și Borca, delegația Ministerului Apelor și Pădurilor s-a oprit la lacul de acumulare de la Bicaz pentru a discuta problema PET-urilor de pe luciul apei.

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Vineri, 6 Iulie 2018

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *