Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ministrul Apelor și Pădurilor, la Neamț. Prima vizită, amenajarea pe Cracău, la Slobozia – Roznov

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, efectuează, vineri, o vizită de lucru în judeţul Neamţ, pentru a prezenta investiţiile Ministerului Apelor şi Pădurilor în acest judeţ, dar şi pentru a inspecta stadiul mai multor lucrări din cadrul unor investiţii deosebit de importante pentru această zonă.

De asemenea, echipa condusă de ministrul Apelor și Pădurilor, din care fac parte Directorul Administrației Naționale ‘Apele Române’, Victor Sandu, directorul Administrației Bazinale de Apă Siret, Emil Vamanu, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț, Stelian Mihăilă, va analiza la fața locului efectele inundațiilor din ultima perioadă.

După o întâlnire în această dimineață cu președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, prima vizita în teren este la o amenajare de la Slobozia – Roznov unde sunt probleme de fiecare dată când crește debitul Cracăului.

Ministrul Ioan Deneș la amenajarea pe Cracău, Slobozia – Roznov

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, efectuează, vineri, o vizită de lucru în județul Neamț. Prima vizita în teren este la o amenajare de la Slobozia – Roznov unde sunt probleme de fiecare dată când crește debitul Cracăului.

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Vineri, 6 Iulie 2018
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *