Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Deputatul Alexandru Rotaru, declarație politică în cadrul sedințelor Camerei Deputaților

Deputatul Alexandru Rotaru a avut o singură declarație politică, la începutul lunii aprilie,  în cadrul sedințelor Camerei Deputaților.

Alexandru Rotaru – declaraţie politică având ca obiect „Interesele românilor sunt mai presus decât interesele electorale ale preşedintelui Klaus Iohannis”;

Interesele românilor sunt mai presus decât interesele electorale ale preşedintelui Klaus Iohannis”

Săptămâna trecută, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va organiza un referendum în 26 mai, în acelaşi timp cu alegerile europarlamentare. Foarte bine, este dreptul preşedintelui şi intră în atribuţiile sale şi trebuie respectată această opţiune!

Însă vreau să reamintesc că, acum câteva luni, acelaşi preşedinte spunea despre referendumul pentru familie că este inutil, chiar dacă a fost cerut de milioane de români, ca iniţiativă cetăţenească. Mai mult, recent, acesta nu a ezitat să îi numească „infatuaţi” pe cei care au ieşit la vot.

Deci, cum, referendumurile preşedintelui sunt mai importante decât cele ale cetăţenilor?

Referendumul prezidenţial din 26 mai nu doar că va fi despre interesele electorale ale preşedintelui, ci va perturba şi procesul electoral. De ce nu a făcut acest referendum înainte sau după alegerile europarlamentare?

În comparaţie cu acesta, alegerile europarlamentare vor fi doar despre intereselor românilor în Uniunea Europeană şi despre realizările guvernamentale ale PSD în cei doi ani de guvernare. Si noi, cei din Partidul Social Democrat, despre aceste două subiecte le vom vorbi românilor.

Vom încerca să ignorăm zgomotul de fundal al preşedintelui şi amestecul lui în alegerile europarlamentare. Vom merge din poartă în poartă să le reamintim românilor ce este cu adevărat important pentru ei în aceste alegeri europarlamentare.

Pentru că România merită mai mult!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *