Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat decedat în urmă cu o săptămână, descoperit la Dulcești

Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ au fost solicitate să se deplaseze  în seara zilei luni, 15 aprilie, la Cârlig, comuna Dulceşti, unde au descoperit corpul neînsufleţit al unui bărbat de 59 de ani, decedat în urmă cu aproximativ o săptămână.

  • 15.04.2019, ora 17:34, Cârlig – Dulceşti , pacient sex masculin, 59 ani, diagnostic: decedat de aproximativ o săptămână în stare de descompunere.La caz s-a deplasat un echipaj cu asistent medical pacientul rămânând la locul solicitării.

De asemenea, tot luni, în jurul orei 11:16, cadrele medicale au intervenit la un accident rutier produs la Săbăoani, unde au acordat ajutor unui bărbat de 61 ani, cu traumatisme, etilism acut şi APM. Victima a fost preluată de un echipaj cu medic şi predată la compartimentul de primire urgențe a Spitalului Municipal Roman

  • 15.04.2019, ora 11:16, Săbăoani, accident rutier cu o victimă sex masculin, 61 ani, diagnostic: TCC, traumatism hemitorace stâng prin accident rutier, etilism acut şi APM. Victima a fost preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman.

 

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *