Deputatul Ciprian Șerban a făcut posibilă redarea auzului Mariei, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

Folclorul ne aduce împreună, un proiect inițiat de Consiliul Județean Neamț, a inspirat fapte bune. Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, 3 Decembrie, s-a organizat, cu implicarea vicepreședintelui CJ Neamț, Mădălina Ciubotaru, una dintre cele mai emoționante activități derulate în cadrul proiectului. Odată cu spectacolul deosebit pus în scenă la Teatrul Tineretului, s-a aflat și povestea Mariei, o adolescentă din Piatra-Neamț, cu deficiențe de auz.

În sprijinul Mariei, deputatul de Neamț, Ciprian Șerban, a asigurat jumătate din prețul protezelor auditive foarte costisitoare pentru familia fără posibilități, iar un om de afaceri a oferit diferența.

„Adulții din centrele de reabilitare ale DGASPC Neamț și copiii din centrele de educație incluzivă din județ au strălucit pe scena Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț!

Pentru că ne dorim să aducem bucurie și persoanelor aflate în nevoie din afara centrelor, am preluat cu drag, de la Asociația Umanitară „Codrin – Ocrotiți copiii ce vor rămâne doar copii”, cazul Mariei Giovana Marcel, o fetiță din Piatra-Neamț, cu rezultate foarte bune la învățătură și care are nevoie de proteze auditive.

Și pentru că Folclorul ne aduce împreună, ni s-au alăturat în acest demers doi oameni cu suflet mare care, cuprinși de spiritul sărbătorilor au oferit banii necesari procurării acestora!”, au transmis organizatorii.

Povestea Mariei, descoperită de Asociația Umanitară „Codrin – Ocrotiți copiii ce vor rămâne doar copii” poate fi urmărită mai jos:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy