Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Dezastrul economic a fost declanșat de când liberalii au venit la putere, iar românii simt din plin efectele acestei crize”

Într-un an, Guvernul Orban a distrus toate domeniile de activitate și a generat o adevărată criză economică. Prețurile alimentelor au crescut, deși alocațiile, salariile și pensiile nu s-au majorat, iar mulți dintre români și-au pierdut locul de muncă. Țara se îndreaptă într-o direcție total greșită, însă liberalii se arată indiferenți la problemele reale ale oamenilor. Continuă să facă împrumuturi colosale la băncile străine și să îndatoreze generații întregi.

„Liberalii sunt interesați doar de câștigarea alegerilor și ne mint frumos că economia țării și-a revenit. Adevărul este că acest sector este într-o continuă prăbușire, iar consecințele se vor resimți multă vreme, dacă nu se iau măsuri ferme pentru echilibrarea economiei. Prețurile cresc într-un ritm amețitor de la o lună la alta, iar românii abia reușesc să gestioneze cheltuielile curente. Nu mi se pare normal ca, în acest context, liberalii să încurajeze exportul fructelor și legumelor și să închidă piețele, unde producătorii ne vindeau produse de calitate și 100% românești. Încă o dovadă clară că actualul Guvern ia măsuri împotriva oamenilor care i-au ales! Lucrurile nu au cum să revină la normal, dacă liberalii vor continua să facă împrumuturi la băncile străine și să ne îndatoreze copiii și nepoții, așa încât datoria publică va crește în continuare.

Pentru a acoperi toate cheltuielile hazardante, Guvernul Orban pregătește pe ascuns majorarea taxelor și impozitelor, disponibilizări în masă și privatizarea spitalelor. Aceste măsuri nu fac decât să acutizeze actuala criza economică, dar liberalilor nici măcar nu le pasă“, a declarat Ionuț Ciocoiu, candidatul PSD pentru un mandat în Senatul României.

Partidul Social Democrat a gândit un program pentru relansarea economică a României. Cuprinde măsuri ferme care sprijină toate domeniile de activitate și care, în câteva luni de la aplicare, vor da rezultate.

„Este nevoie de oameni cu experiență pentru a redresa economia. Nu ne mai putem juca de-a guvernarea, afectând viețile românilor. Haosul și dezastrul trebuie oprite prin decizii corecte și în folosul tuturor! Nu mai putem continua în acest fel și cu ajutorul votului dumneavoastră putem să readucem România pe lista țărilor dezvoltate. Împreună vom schimba haosul cu echilibrul și vom începe de pe 6 decembrie“, a mai adăugat Ionuț Ciocoiu, candidatul Partidului Social Democrat.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *