Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„PSD garantează fonduri europene pentru dezvoltarea regională a României”

• Majoritatea orașelor și satelor vor fi modernizate cu fonduri de la Uniunea Europeană

Țara are nevoie de măsuri clare și eficiente ca să se modernizeze și să nu mai existe diferențe atât de mari între sate și orașe, din punct de vedere al nivelului de trai. Este unul dintre obiectivele PSD, care după votul din 6 decembrie, va reveni la guvernare.

„Nu este normal ca în 2020, comunitățile rurale să nu fie racordate la sistemul de apă, canalizare și gaz. Partidul Social Democrat a gândit o strategie pentru dezvoltarea regională a României astfel încât fondurile europene să fie principala sursă de finanțare. Autoritățile locale trebuie să fie motorul absorbției fondurilor europene! Se va face o clasificare a proiectelor de investiții, în funcție de complexitatea locală, regională, și națională. Cu bani de la bugetul de stat se vor finanța doar proiectele care nu vor fi subvenționate de către Uniunea Europeană. România va avea la dispoziție pentru dezvoltarea locală 33 de miliarde de euro, pentru următorii 4 ani.
Vom simplifica procedurile pentru accesarea fondurilor europene și vom înființa Registrul Național al Investițiilor Publice, unde în orice moment, oamenii vor putea vedea care proiecte sunt în derulare și în ce stadiul de implementare sunt“
, a declarat Răzvan Cuc, candidatul PSD la Senatul României.

Toate satele și orașele din România trebuie să alinieze modelului european, iar autoritățile locale trebuie sprijinite ca să absoarbă cât mai multe fonduri europene pentru dezvoltarea unităților administrativ-teritoriale pe care le coordonează. Conform strategiei PSD, trebuie asfaltate toate ulițele și din ultimul cătun al țării, iar nivelul de trai al oamenilor să crească de la un an la altul.

„Nu ne putem complace în situația actuală! Sunt foarte multe sate care nu au încă utilități și nu au drumurile, ulițele asfaltate. Cât PSD a fost la guvernare, s-a preocupat ca infrastructura rutiera să fie modernizată în toate județele țării și au fost înființate programe naționale pentru dezvoltarea zonelor rurale. De pe 6 decembrie putem să continuăm aceste proiecte și să începem altele noi, care să readucă țara în linia celor dintâi din Uniunea Europeană! Avem nevoie de votul cetățenilor ca să putem dezvolta România! Pe 6 decembrie, fiecare dintre alegători va decide cum e mai bine pentru țară! Iar PSD, prin programele pe care le are pregătire, garantează pentru modernizare“, a mai adăugat Răzvan Cuc, candidatul PSD la Senatul României.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *