Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Românii au nevoie de siguranța unui loc de muncă

  • PSD a inclus în Programul de guvernare măsuri pentru stimularea creșterii salariilor în mediul privat, reducerea șomajului și sprijin financiar pentru firme

Partidul Social Democrat are un program canalizat pe salvarea economiei și modernizarea României. În actuala situație, când pandemia creează probleme în toate statele lumii, este nevoie de aplicarea unor măsuri eficiente, care să sprijine mediul de afaceri și implicit, angajații. În momentul de față, rata șomajului în România este la o cotă istorică și tot mai mulți oameni sunt îngrijorați că își vor pierde locurile de muncă, dacă pandemia va continua și statul nu va interveni prin măsuri de sprijinire a agenților economici, astfel încât aceștia să își continue activitatea.

Partidul Social Democrat vrea să le ofere românilor siguranța unui loc de muncă, de aceea va acorda sprijin financiar pentru orice firmă care înființează și menține unul sau două locuri de muncă. Trebuie să le dăm o mână de ajutor antreprenorilor în această perioadă critică!
De asemenea, vom stimula creșterea salariilor în mediul privat în funcție de gradul de calificare. Se vor acorda vouchere de până la 100.000 de euro pentru acoperirea cheltuielilor fiecărei companii care va asigura formarea sau reconversia profesională a angajaților. Singura condiție impusă pentru a primi această sumă este ca angajații care au parcurs aceste programe să aibă salarii mai mari, în urma cursurilor efectuate.
Pentru a reduce șomajul, vom finanța cu sume cuprinse între 2.500 și 5.000 de lei cursurile de calificare pentru persoanele incluse în grupurile sociale cu șomaj ridicat.
De asemenea, vrem să susținem familiile cu copii! Vom implementa un program de creștere a natalității, acordând vouchere de 400 de euro la nașterea fiecărui copil și le vom asigura și bani pentru plata creșei, până la intrarea în grupa mică de la grădiniță
“, a declarat Octavian Diaconița, candidat al PSD Neamț la Camera Deputaților.

Pentru readucerea țării la un nivel de echilibru, după un an de haos creat de Guvernarea PNL, este nevoie de multă implicare și determinare. Doar așa se va restabili ordinea în toate domeniile. În ultimul an, PNL a distrus tot ce a construit PSD, cât a fost la cârma țării, iar mediul de afaceri a avut cel mai mult de suferit, pentru că foarte multe firme au intrat în insolvență și nu au primit niciun sprijin din partea statului.

Salariile au stagnat, alocațiile nu s-au mai mărit, în schimb prețurile la alimente și utilități a crescut. Nu este normal ce se întâmplă! Pe 6 decembrie aceste derapaje ale liberalilor trebuie sancționate! Avem nevoie de o echipă competentă, care să ajute țara să își revină din acest haos generalizat“, a mai spus Octavian Diaconița, candidatul PSD la Camera Deputaților.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *