Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Domeniul transporturilor, prioritatea PSD în viitoarea guvernare a României

Cât timp a fost la guvernare, PSD a demarat proiecte pentru construirea de autostrăzi, drumuri expres, reabilitarea rețelelor de cale ferată și modernizarea aeroporturilor

Programul de guvernare realizat de PSD pentru perioada 2020 -2024 este amplu, cuprinzând măsuri care vizează susținerea tuturor domeniilor de activitate. De fapt, este o continuare a proiectelor începute sau care erau în plana fi implementate în perioada cât a deținut guvernarea, până la finele anului trecut. Social-democrații urmăresc, prin programul lor, să deblocheze numeroasele investiții pe care liberalii le-au înghețat din motive numai de ei știute, ceea ce a făcut ca România să ajungă la coada Europei din punct de vedere al evoluției, atragerii de fonduri, creșterii nivelului de trai al cetățenilor.

În timpul Guvernării PSD, prioritate au avut investițiile in infrastructura rutieră și tocmai de aceeap Programul de guvernare 2020-2024 conține măsuri privind investiții pentru realizarea de autostrăzi, continuarea modernizării drumurilor naționale, reabilitarea rețelei de cale ferată și dezvoltarea transportului multimodal și cel aerian. Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor cunoaște foarte bine acest domeniu și a declarat că își dorește continuarea proiectelor pe care le-a început în perioada în care a condus Ministerul Transporturilor.

Cât timp am fost ministru în Guvernul PSD, s-au alocat bani pentru realizarea multor sectoare de autostradă, drumuri expres, reabilitarea drumurilor naționale și a variantelor ocolitoare. Din păcate, multe dintre aceste proiecte au fost oprite de către liberali. Consider că trebuie continuate aceste investiții, pentru că sunt esențiale pentru infrastructura rutieră! Am mers pe teren și am monitorizat aproape fiecare lucrare cât am fost ministru și majoritatea dintre ele ar fi trebuit să fie finalizate sau într-un stadiu avansat de execuție până în acest moment.
De asemenea, în toate zonele României trebuie modernizate principalele linii de cale ferată, pentru a fi aduse la parametrii optimi și pentru a le interconecta cu celelalte tipuri de transport, corelate cu nevoile pasagerilor.
Navigabilitatea pe fluviul Dunărea trebuie și ea crescută! Sunt necesare lucrări de dragaj de-a lungul Dunării și reabilitarea porturilor fluviale și maritime.
Din viitorul Guvern PSD, voi susține și dezvoltarea terminalelor multimodale din București, Craiova, Timișoara, Brașov, Iași, Bacău, Sebeș și Galați, pentru conectivitatea cu alte moduri de transport.
Atenție voi acorda și transportului aerian. Și el trebuie eficientizat, pentru a permite aeroporturilor să opereze toate tipurile de aeronave în deplină siguranță
“, a declarat Răzvan Cuc, candidatul PSD Neamț la Senatul României.

Pentru următorii ani, România are nevoie la nivel de conducere de oameni competenți, care să schimbe traiectoria țării și să investească în domeniul transporturilor, pentru că siguranța în trafic este esențială. Partidul Social Democrat a demonstrat că poate să facă proiecte complexe și să dezvolte acest domeniu.

Avem nevoie de votul românilor să continuăm proiectele de anvergură începute în timpul Guvernării PSD. Cred că liberalii ne-au demonstrat de ce sunt în stare! Trebuie să ne aliniem țărilor dezvoltate din Uniunea Europeană, să avem autostrăzi, drumuri naționale și aeroporturi moderne! Pe 6 decembrie, cetățenii vor decide soarta României și vor vota pentru salvarea ei. Sunt convins de acest lucru!“, a mai spus Răzvan Cuc, candidatul PSD la Senatul României.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *