Doamna Elena Udrea a povestit nemtenilor ce frumoasa este Romania atunci cand incalci legea

Desi este un politician foarte bun, doamna Elena Udrea este totusi blonda, ceea ce s-a vazut si in conferinta de presa tinuta la Roman unde intr-un exces de sinceritate a explicat  celor prezenti cum de la Bucuresti la Roman face doar 3 ore pe soselele patriei .
Pai doamna noastra blonda , 3 ore impartite la 350 km , cu o matematica mai babeasca iese o medie de aproximativ 120 km / ora, dar toti nemtenii care conducem ca dementii pe soselele patriei stim ca un Bucuresti in 3 ore il scoti cu portiuni bune de drum merse in jurul vitezei de 200 km / ora deoarece ai foarte multe localitati pe traseu .
Intr-adevar este frumos sa o calci Neamt – Bucuresti in 3 ore dar vedeti ca noi nemtenii de rand suntem amendati de nenea politistu si ramanem si fara carnete de soferi motiv pentru care toti vitezomanii iresponsabili ce reusesc astfel de performante rutiere deja sunt invidiosi pe dumneavoastra care incalcati legea si va mai si laudati in conferinta de presa cu asta .
Asadar, doamna Udrea ar trebui sa va retrageti lauda de sine cu frumoasele sosele ale patriei in care faci 3 ore de la Bucuresti la Roman pentru ca si daca ar fi poleite cu aur strazile patriei si toti am avea limuzine, daca vrei sa ramai in cadrul legal, acest traseu se face  in minim 5 ore iar legea ar cam trebui sa fie aceeasi pentru toata lumea, iar un viitor parlamentar de Neamt nu ar trebui sa vorbeasca despre incalcarea legilor ca despre o normalitate .
Oricum, prin aceasta declaratie doamna Udrea a castigat simpatia tuturor vitezomanilor iresponsabili printre care ma numar si eu . Aceste medii de viteza pe soselele patriei presupun depasirea conditiei de sofer si trecerea la nivelul de pilot, deoarece vrem sau nu , un traseu gen Neamt – Bucuresti este plin de obstacole cu epoleti , obstacole bipede, patrupede sau de structura rutiera la care se adauga o duzina de betivi , cateva zeci de carute , o gramada de biciclisti si lista poate continua .
O vom intreba  pe doamna Udrea cum e cu cele 3 ore si multe alte lucruri, dar asta se va intampla doar cand PDL-ul nu va mai face discriminari si ne va invita la conferintele de presa .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy