Elena Udrea , cel mai eficient om politic din Romania candideaza in Neamt pe colegiul 4

Dupa cum va spuneam inainte cu aproximativ 2 saptamani , Elena Udrea si-a anuntat oficial candidatura in Neamt exact cum am prevazut noi , pe colegiul 4 .
Aceasta candidatura in opinia noastra a fost si motivul pentru care USL nici la ora actuala nu si-a stabilit clar candidatii . Noi banuim ca blaturile dintre USL si PDL au stat in aer pentru a da posibilitatea blondei supreme sa isi aleaga colegiul, ca imediat dupa aceea USL sa puna un candidat foarte slab care sa nu-i faca absolut nici o problema lui Udrea .
Parerea noastra formata initial despre doamna  Udrea ramane neschimbata si afirmam cu tarie si cu mult necaz pentru USL ca Elena Udrea este cel mai eficient politician roman de la revolutie si pana in prezent . Este de necontestat faptul ca suntem o tara de misogini cu o politica , religie si societate misogina  . Ca sa ajungi ca femeie pana unde a ajuns acesta doamna este aproape de neimaginat in Romania anului 2012 . Pentru modul in care a ajuns in varful unei ierarhii sociale misogine, Elena Udrea este o demonstratie de abilitate politica si umana .
Desigur ca nu am devenit ipocriti sa spunem acum ca ne-am indragostit sau ca am fost de acord cu vreo prostie facuta de guvernul din care a facut parte Udrea, dar trebuie sa fim corecti fata de cititori si oricat vom sanctiona greselile unui politician, suntem obligati sa vedem si partile sale bune .
Desigur ca PDL-isti nemteni au vrut sa o fereasca pe doamna Udrea de eventuale intrebari incomode din partea noastra si nu ne-au invitat la conferinta de presa, dar acesta este PDL-ul nemtean opac si speriat .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy