Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi bărbați, posesori de mandate de executare, depistaţi de poliţişti

La data de 29 mai 2019, polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au depistat un tânăr de 29 de ani, din localitatea Trifești, pe numele căruia Tribunalul Neamț a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor, port sau folosirea fără drept de obiect periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 28 septembrie 2018, în timp ce tânărul se afla în stare de ebrietate într-un local public, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit persoanei vătămate, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 12-15 zile de îngrijiri medicale, fiind de natură să pună în primejdie viața victimei.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 29 mai 2019, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat un tânăr de 27 de ani, din Dochia, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra-Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 6 luni de închisoare și 13.500 de lei amendă penală, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În fapt, la data de 14 februarie 2016, tânărul împreună cu alte persoane, au lovit un bărbat cu pumnii și picioarele, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost condus de polițiști și încarcerat la Penitenciarul Bacău.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *