Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi indivizi din Roman, posesori de mandate de arestare, depistați de polițiști

La data de 5 martie 2019, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tămășeni au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

În fapt, la data de 15 noiembrie 2013, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Roman, bărbatul a distrus ecranul unui aparat de joc, prejudiciul creat fiind de 1299,67 de lei.

****

La data de 5 martie 2019 polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman  au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 2 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 27 august 2018, bărbatul a condus un autoturism pe o stradă din Roman, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele situații, polițiștii i-au condus și încarcerat la Penitenciarul Bacău. 

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *