Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Două cazuri deosebite, înregistrate ieri la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț

În perioada 20 august 2018, ora 07:00  – 21 august 2018, ora 07:00, la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț s-au înregistrat două cazuri deosebite.

Luni, 20 august, în jurul orei 13:25 un echipaj cu asistent medical a fost solicitat să intervină la un accident rutier soldat cu o victimă. Un bărbat de 35 de ani, cu traumatism coloană cervicală prin accident rutier, TCC închis fără PC, a fost transportat la secția UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamț pentru îngrijiri amănunțite.

Tot ieri, ora 19:15, un echipaj cu asistent medical a intervenit în localitatea Băluşești (Roman), într-un caz de agresiune. Victima, un bărbat de 35 ani cu TCC cu PC prin agresiune, TCF, HIC, a fost preluat de echipajul de pe ambulanță și transportat la CPU a Spitalului Municipal Roman. De aici a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului la Clinica de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași.

  • Informații furnizate de Serviciul de Ambulanță Județean Neamț,  manager  general interimar, Dr. Dorice AlbuLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *