Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat din Poienari, reținut pentru violare de domiciliu, amenințare și distrugere

În noaptea de 19/20 august, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Ion Creangă au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că la o locuință de pe raza comunei Poienari, a avut loc un conflict.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că  un bărbat de 34 ani din comună s-a deplasat la locuința unei rude, unde (pe fondul unui conflict mai vechi) a amenințat proprietarii cu un obiect înțepător  și a refuzat să părăsească locuința la solicitarea acestora.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și  violare de domiciliu.

Tot în aceeași noapte, polițiștii au fost sesizați din nou prin SNUAU 112 despre faptul că suspectul s-a reîntors la locuința victimei și a dat foc la o perdea.

Polițiștii au dispus reținerea suspectului pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere pentru săvârșirea infractiunilor de violare de domiciliu, amenintare si distrugere.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *