Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Drumul expres Piatra Neamț – Bacău va rămâne doar un vis

Foto cu caracter ilustrativ

Din păcate veștile proaste nu încetează să apară pentru nemțeni. După ce am aflat că nu avem bucuria de a face parte din zonele preferate ale „mai-marilor” noștri conducători, deoarece aceștia nu au acceptat niciunul dintre amendamentele depuse de către oficialii județului Neamț la bugetul de stat, aflăm că nici legătura noastră cu Bacăul nu va putea fi modernizată, lucru care era de așteptat dar la care totuși am îndrăznit să sperăm.

„Am prezentat azi în plen un amendament care corecta o eroare, nimic altceva. Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Piatra Neamț-Bacău trebuie finalizat anul acesta și trebuie plătit tot anul acesta. Dar pentru plata acestui studiu mai este nevoie de o sumă de bani. Bani care nu apar în fișa de buget.

Am încercat, printr-un amendament, să corectez acest lucru. Nu contează cine face proiectul, Neamțul și Bacăul au nevoie de acest drum. Da, este un proiect început de PSD (ca multe altele), dar anul trecut s-a aflat în „grațiile” guvernului liberal. Anul acesta, cu dl Drulă la butoanele transporturilor, drumul expres Piatra Neamț-Bacău intră în impas”, a declarat politicianul Răzvan Cuc pe pagina sa oficială.

Ce este mai dureros decât asta, faptul că nici măcar parlamentarii nemțeni nu au susținut acest amendament, așadar încă o dată ne-am convins că interesele politice sunt mai presus decât interesele cetățenilor.

Am crezut că măcar parlamentarii de Neamț ai puterii vor susține acest demers. Au trâmbițat tot timpul interesul lor pentru dezvoltarea infrastructurii în județul pe care îl reprezintă în Parlament. Nici vorbă! Parlamentarii de Neamț au tăcut ipocrit și au votat împotriva acestui amendament. Au blocat continuarea proiectului. Sau poate chiar l-au îngropat de tot…

Vă spun sincer că nu mă așteptam la atâta lașitate. Indiferent de culoarea politică a reprezentanților unui județ în Parlament, atunci când interesul oamenilor din acel județ o cere, și vorbesc limpede despre Neamț, disciplina de partid trece în plan secund. Nu partidul i-a făcut parlamentari, ci poporul care i-a votat!”. Acestea sunt cuvintele transmise de Răzvan Cuc, cuvinte pline de dezamăgire.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *