Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Florentina Moise „dă peste bot” publicației neasumate vestea.net

În urma unor zvonuri lansate în publicația neasumată vestea.net, cum că doamna Florentina Moise se află într-o stare de incompatibilitate cu funcțiile pe care le ocupă în acest moment în județul Neamț, aceasta a lansat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, prin care asigură cetățenii că deține un document care infirmă starea de incompatibilitate la care se face vorbire.

Ca urmare a apariției în presă a unor informații legate de o eventuală stare de incompatibilitate în care m-aș afla, deținând simultan mandatul de consilier local și funcția de director adjunct în cadrul Consiliului Județean Neamț, pentru cei interesați de a cunoaște adevărul, țin să vă prezint care este situația în realitate.

Vă asigur pe toți cei care aveți încredere în mine că niciodată nu voi face vreo faptă care încalcă legea, și cu atât mai mult acum, când mii de pietreni mi-au acordat votul pentru a le reprezenta interesele în Consiliul Local Piatra Neamț! Nu îi voi dezamăgi niciodată pe acești oameni ba, dimpotrivă, voi urmări să le demonstrez și celor care au avut altă opțiune politică la vot, că merit încrederea lor!

Sunt în posesia documentului care infirmă starea de incompatibilitate la care se face vorbire. Decizia respectivă a fost emisă de către instituția care are ca atribut analizarea stării de incompatibilitate în care s-ar putea afla vreun ales local, județean.

Mulțumesc tuturor celor care de la apariția informației în spațiul public m-au sunat, fiind foarte interesați de situația mea! Dragii mei, nu sunt în stare de incompatibilitate și să știți că m-am asigurat de acest aspect .Fiți convinși că voi lupta mai departe cu toată puterea pentru respectarea legii în Consiliul Local Piatra Neamț și dezvoltarea orașului meu drag!

Vă doresc o seară frumoasă!”, este mesajul transmis de Florentina Moise

Prevăzătoare fiind, Florentina Moise a cerut cu ceva timp în urmă de la ANI (n.r. Agenția Națională de Integritate) un punct de vedere oficial despre o astfel de posibilă interpretare a unei stări de incompatibilitate și a primit un răspuns conform căruia totul este în regulă.

De fapt este vorba doar de o tentativă infantilă a unui necalificat (care pozează în jurnalist) de a o compromite pe Florentina Moise, ea nefiind nici pe departe prima victimă a acestei publicații fantomă.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *