Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Drumul Județean Bicaz – Izvorul Muntelui – Lucrările se apropie de final înainte de termen

Foto – captură video

Într-un articol precedent vă informam că au început lucrările de modernizare pe Drumul Județean Bicaz – Izvorul Muntelui. Iată că astăzi aflăm de la președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, faptul că lucrările se vor finaliza înainte de termenul stabilit, adică în aproximativ o lună și jumătate vom putea circula evitând riscul de a ne pierde roțile prin gropi.

Pentru a vizualiza clipul video – Click aici.

Noi etape derulate în proiectul de modernizare a drumului județean DJ 155 F Bicaz – Izvorul Muntelui, care face legătura între orașul Bicaz și AXIAL, până în stațiunea Durău.

Au fost executate lucrările ce țin de fundația drumului și în prezent se fac ultimele intervenții la nivelul șanțurilor betonate. De asemenea, lucrările de reparații la cele patru poduri de peste 10 metri lungime se apropie de final.

Mă bucur foarte mult că deja a început turnarea stratului de uzură pe calea de rulare. Lucrările se desfășoară pe o lungime de 9 kilometri. Apreciez că în circa o lună și jumătate, înainate de a se ajunge la termenul de execuție din contract, această investiție esențială din infrastructura rutieră nemțeană va fi finalizată!

Zona montană a fost și va fi inima turismului nemțean datorită frumuseții Muntelui Ceahlău și a împrejurimilor și fac tot ce ține de mine, de Consiliul Județean, pentru a sprijini dezvoltarea acestui domeniu. Județul Neamț trebuie să fie un pol al turismului național și nu numai!”, a transmis Ionel Arsene pe pagina sa.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *