Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Drumul județean spre Secu și Sihăstria a fost reabilitat

Iată că, rând pe rând, drumurile din județul Neamț unde nimeni nu a mai făcut nimic de ani de zile se reabilitează unul câte unul spre disperarea celor plătiți să critice. Unele drumuri sunt naționale, altele județene, altele comunale. Toate sunt reabilitate datorită conducerii Consiliului Județean Neamț.

Pe drumurile județene investițiile s-au făcut de județ, pentru drumurile naționale, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a invitat și dus la fața locului miniștri și secretari de stat, iar aceștia fiind de aceeași parte a baricadei politice au promis și iată că promisiunile se și îndeplinesc rând pe rând.

Drumul județean 157 F, ce asigură accesul către Mănăstirile Secu și Sihăstria, a fost finalizat, astfel încât credincioșii care vin la cele două mănăstiri să aibă un acces cât mai facil.

De asemenea, pe acest tronson de drum vor fi reabilitate, cu sprijinul Guvernului României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, trei poduri, iar cu fonduri proprii ale Consiliului Județean podul mare de peste Ozana.

„Tratăm cu prioritate drumurile ce asigură accesul către obiectivele turistice din județul nostru, cu atât mai mult cu cât suntem renumiți pentru turismul ecumenic ce se practică în zona noastră.”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *