Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dublă crimă în Neamț. Și-a ucis fiul și soacra

Marți dimineață (26 martie) , în jurul orei 6:00, ISU Neamț a anunțat producerea unui incendiu la o locuință particulară în municipiul Piatra-Neamț, pe strada Blanduziei.

La locul solicitarii s-au deplasat 4 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță de terapie intensivă mobila și un echipaj de prim ajutor calificat.

Potrivit ISU Neamț, la locul evenimentului, pompierii militari, după stingerea incendiului, au descoperit două persoane, din nefericire, decedate. Ancheta a fost preluată polițiști.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars bunurile aflate în trei camere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

„În dimineața zilei de 26 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați despre faptul că un bărbat și-a ucis fiul, după care și-a incendiat locuința. La fața locului au intervenit colegii de la I.S.U. Neamț, care au lichidat incendiul izbucnit, în urma căruia au fost descoperite corpurile a două persoane. Din verificările preliminarii a reieșit că un bărbat, de 60 de ani, din Piatra-Neamț, și-ar fi ucis fiul, în vârstă de 16 ani și soacra, de 68 de ani. Persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia polițiștilor de investigații criminale. Cercetarea la fața locului este în desfășurare și se realizează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care este competent pentru soluționarea cauzei.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *