Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lucrări de reabilitare termică la blocul 33 din Anton Pann (video)

La începutul lunii martie au fost  începute lucrările de reabilitare termică a blocului 33 din Anton Pann, un alt proiect european câștigat de Primăria municipiului Roman, a cărui valoare este de 924.901,96 lei.

„Lucrările sunt executate de firma SC AG San Invest SRL și ele presupun nu doar reabilitarea termică şi energetică a blocului de locuinţe construit în urmă cu mai bine de 60 de ani, ci și realizarea unei rețele de distribuție a apei reci și de canalizare la fiecare unitate locativă din imobil, în prezent existând doar câte două grupuri sanitare pe fiecare nivel. Prin acest proiect, sper ca viața celor 94 de familii care locuiesc aici să fie mai bună. Voi continua să vă țin la curent cu lucrările pe care le facem în orașul nostru, pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să fie corect informat și, în acest fel, să vedem și care este ritmul real de realizare a unei investiții și din punctul de vedere al constructorilor.”, a transmis primarul Lucian Micu.

La începutul lunii martie au început lucrările de reabilitare termică a blocului 33 din Anton Pann, un alt proiect european câștigat și a cărui valoare este de 924.901,96 lei. Lucrările sunt executate de firma SC AG San Invest SRL și ele presupun nu doar reabilitarea termică şi energetică a blocului de locuinţe construit în urmă cu mai bine de 60 de ani, ci și realizarea unei rețele de distribuție a apei reci și de canalizare la fiecare unitate locativă din imobil, în prezent existând doar câte două grupuri sanitare pe fiecare nivel. Prin acest proiect, sper ca viața celor 94 de familii care locuiesc aici să fie mai bună.Voi continua să vă țin la curent cu lucrările pe care le facem în orașul nostru, pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să fie corect informat și, în acest fel, să vedem și care este ritmul real de realizare a unei investiții și din punctul de vedere al constructorilor.Termenul final de încheiere a acestui proiect european este 11 octombrie 2019.

Publicată de Lucian Micu pe Marţi, 26 martie 2019

Termenul final de încheiere a acestui proiect european este 11 octombrie 2019.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *