Eugen Pătrașcu: Spun “NU” taxei pentru intrarea în ștrand a tinerilor și persoanelor în vârstă!

Eugen Pătrașcu explică importanța unor măsuri cu privire la taxa de intrare în perimetrul Ștrandului.

eugenpatrascu-eticheta-1150x615În această perioadă se vorbește tot mai des despre faptul că domnul Leoreanu are o reușită semnificativă în ceea ce privește construcția Ștrandului. Chiar dacă acesta este unul dintre laitmotivele campaniei dumnealui, îmi permit să expun câteva idei pe care le consider ca fiind importante pentru romașcani.

Consider ca fiind o prioritate introducerea gratuității pentru persoanele în vârstă și tineri, în perimetrul ștrandului! Spun asta deoarece, dat fiind că Primăria Municipiului Roman a alocat nenumărate fonduri pentru a cofinanța construcția ștrandului, trebuie să se oficializeze o măsură care să garanteze bătrânilor, elevilor și studenților că vor putea beneficia de accesul în această bază de agrement, fără a fi limitați de achitarea plății de intrare. Este o măsură necesară pe care doresc să o implementez dacă dumneavoastră, cetățenii orașului Roman, îmi veți acorda onoarea de a vă reprezenta în Consiliul Local.

Eugen PATRASCU
Mă numesc Pătraşcu Eugen, născut în Roman, la data 21.01.1958, judeţul Neamţ, domiciliat în Roman, strada Stejarilor bloc 2, apartament 55.
Sunt absolventul Şcolii de maiştri mecanici de la Colegiul Tehnic ,,Danubiana”, Roman. Am început activitatea la MITTAL STEEL Roman în anul 1976 ca muncitor, apoi am fost coordonator de echipă după care am fost maistru.
Sunt preşedintele Organizaţiei PSD Roman, nr.32 şi ca membru activ PSD din anul 1999.
Sunt căsătorit, am 3 copii majori.
Aş vrea să susţin proiectele pe care le voi promova în şedinţele de Consiliu local pentru cetăţenii municipiului Roman.
Voi ţine cont de solicitările locuitorilor din municipiul Roman şi le voi duce la îndeplinire.
Voi respecta cu stricteţe disciplina de partid şi voi răspunde pozitiv la solicitările conducerii partidului PSD Neamţ.
Ideile mele se regăsesc în politica Partidului Social Democrat, mă carcaterizează şi vreau să le pun în practică.
Voi fi mereu alături de cetăţenii municipiului Roman şi voi lupta pentru interesele lor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy