Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un tânăr din Roman s-a autoincendiat în faţa locuinţei

Marţi, 24.05 a.c., la ora 00:28, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că un tânăr din Roman s-a autoincendiat în faţa locuinţei din municipiuincendiat_680x365_17667700l Roman, strada Fabricii. La locul indicat s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.
La sosirea pompierilor, flăcările de pe corpul tânărului erau stinse, dar pompierii au mai folosit o pătură umedă pentru a stinge în totalitate hainele.
Pompierii împreună cu echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au acordat primul ajutor calificat tânărului, care a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la spital, cu arsuri de gradele I, II şi III, pe aproximativ 25 la sută din suprafaţa corpului, respectiv pe braţe, abdomen şi spate.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *